OPERA sanatçısı tenor Devrim Demirel, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için ‘Şifa konseri’ verdi.

Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından tenor Devrim Demirel, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için mini konser verdi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bünyesinde 1997 yılından bu yana çocuk kliniği başta olmak üzere, çeşitli kliniklerde nöbet sistemi ile her gün gönüllü çalışan ‘Sarı Melekler’ hasta destek grubunun organizasyonuyla gerçekleşen ‘Şifa konseri’nde, Devrim Demirel’e piyano klavyede Olcay Yener, yan flütte Elif Ebeler eşlik etti.

Sanatçı Demirel, çocuklar için Barış Manço’dan ‘Arkadaşım eşek’, Kayahan’dan ‘Bir aslan miyav dedi’ gibi sevilen şarkıların yanı sıra, doğa, hayvan, müzik, sevgi gibi temaların işlendiği masalları, şarkılar eşliğinde seslendirdi. Konser, çocuklar, veliler ve hastane çalışanları tarafından beğeniyle izlendi.

MUTLU ETTİK, MUTLU OLDUK

Sanatçı Devrim Demirel, “Müzik insanlık tarihi boyunca şifa olarak kullanılmış. Bizler de ‘Gökkuşağı şifa şarkıları’ konseriyle çocuklarımızın, ailelerimizin ve sağlık emekçisi dostlarımızın enerjilerine müziğin pozitif gücünü çocuk şarkılarımızla iletip, moral motivasyonlarına katkıda bulunmayı hedefledik. Şarkılarla güldük eğlendik, mutlu ettik, mutlu olduk. Şifa olsun” dedi.

Kaynak: www.gunhaber.com.tr