Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Gönüllü Hasta Destek Grubu- Sarı Melekler; “Sevginle Hayata Tutunuyorum” başlıklı AB Projesinin atölye çalışmalarını Isparta’dan sonra Antalya’da sergiliyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 16 yıldır faaliyet gösteren Gönüllü Hasta Destek Grubu- Sarı Melekler’in yürüttüğü “Sevginle Hayata Tutunuyorum” isimli AB Gençlik projesi kapsamında yapılan atölye çalışmaları 11 Nisan 2013 Perşembe günü Terracity AVM’de sergilenecek.

Avrupa Birliği tarafından destek gören proje, kâğıt israfını önlemek amacıyla yapılmış marifetleri gözler önüne serdi. Sergilerinde asıl amaçlarının çocuklarımızı bilinçlendirerek doğayı koruma alışkanlığı kazandırmak olduğunu dile getiren proje koçu Hale Mektepli doğayı korumamız gerektiğinin bir kez daha altını çizdi.

Kamile Canan Öziş koordinatörlüğünde yürütülen atölye çalışmalarında çok özel bebek tasarımları yapan Sarı Melekler proje grubu; ilk sergisini pilot il olarak belirledikleri Isparta’da gerçekleştirmişti.

Renkli keçelerden yapılan Sarı Melek tasarımlarının çok beğenildiğini ve talep gördüğünü belirten Kamile Canan Öziş; “grup üyelerimizle projemiz kapsamında yünden özel bebekler ve farklı çalışmalar yaptık. Hedefimiz bu çalışmalarımızı daha da çeşitlendirmek.. Bu sergimizin de projemiz ve çalışmalarımız hakkında farkındalık yaratacağına inanıyoruz. Terra City AVM’de düzenlenecek ikinci sergimize tüm Antalyalıları bekliyoruz” dedi.

11 Nisan 2013 Perşembe Günü Terra city AVM’de düzenlenecek olan “Sevginle hayata tutunuyorum Projesi” bebek temalı serginin açılışı saat 11:30 da yerle yönetim yetkilileri, basın mensupları ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Kaynak: turizmhaberleri.com