Sevginle Hayata Tutunuyorum başlıklı AB projesini tamamlayan Sarı Melekler Grubu; Dedeman Hotel’de düzenlenen kokteylde çalışmaların amacına ulaştığını ve büyük farkındalık yaratıldığını vurguladılar.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 16 yıldır faaliyet gösteren Gönüllü Hasta Destek Grubu üyeleri Sarı Melekler’in yürüttüğü ” Sevginle Hayata Tutunuyorum ” başlıklı AB Gençlik Projesi Dedeman Otel’de düzenlenen tanıtım Kokteyli ile noktalandı.

11.5.2013 Cumartesi günü gerçekleştirilen kokteyle Sarı Melekler Grubunun tüm üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi doktorları, AKBÖHENDER Başkanı Mehmet Şahan, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Bülent Ünsür, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayşe Güliz Yılman, basın mensupları, destek veren kişi ve kuruluş yetkilileri katıldılar. Şıklıkları ile göz kamaştıran grup üyeleri, konuklarla tek tek ilgilendiler.

Sevginle Hayata tutunuyorum projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Sarı Melekler Grup Başkanı Önay Köroğlu; 1997 yılından beri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde gönüllü çalışmaları kesintisiz sürdürdüklerini, hastalara moral desteği verdiklerini ve çeşitli ihtiyaçları karşıladıklarını aktardı.

Sevginle hayata tutunuyorum başlıklı AB Projesini gençlerle birlikte yürütmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Köroğlu; okullarda verdikleri seminerler, hasta çocuklara oyuncak müzesi ve akvaryum gezisi, Isparta SDU Hastanesinde hasta çocuklara ziyaret ve sergi açılışı, atölye ve tanıtım çalışmaları, hastalıklar hakkında yayınlanan bilgi kitapçığı ile projeyi tamamladıklarını ifade etti.

Projemiz Amacına Ulaştı

Sarı Melekler olarak yaptıkları çalışmalarının örnek bir model olduğunu ve Türkiye’de yaygınlaşmasını hedeflediklerini belirten Köroğlu; projenin tanıtılmasında destek veren başta Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mevlüt Yeni ve değerli basın mensuplarına, Akdeniz Üniversitesi Hastahanesi yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Projenin başarı ile tamamlandığını ve amacına ulaştığını düşünüyoruz. ” dedi.
Sağlık nedenleriyle gruptan ayrılan Makbule Konyalıoğlu’na uzun zamandır başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Bizim Sarı Melekler

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Ercan Mıhçı ise konuşmasına ” bizim Sarı Melekler ” diyerek başladı. 16 yıldır hastanede sürdürdükleri gönüllü çalışmalarla hastaların üzerinde pozitif etki yaratan Sarı Melekler ile işbirliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini kutladı.

turizmhaberleri.com'a Teşekkür Belgesi

Sarı Melekler Grup Başkanı Önay Köroğlu, ” uzun yıllardan beri gönüllü çalışmalarımızda yer alan gerek basın desteği, gerek her etkinliğe ve projeye fikirleri ile katkı sağlayan turizmhaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Nilgün ATAR’a da teşekkür ediyoruz ” diyerek kendisine teşekkür belgesi takdim etti.

Kısa bir konuşma yapan Atar, 1998 yılında Sarı Melekler’e katıldığını, 6-7 sene sonra yazı hayatının yoğunluğu nedeniyle basın danışmanlığı görevini üstlendiğini, bu örnek sosyal sorumluluk modelinin geniş kitlelere tanıtılması için çalıştıklarını belirtti. Grup bünyesinde ilk kez gerçekleştirilen AB Projesinin başarıyla tamamlandığını ifade eden Atar; emeği geçen tüm üyeleri ve destekleyenleri kutladı.

Kaynak: turizmhaberleri.com