sari-melekler-ogrencilerle-bulusuyor

Akdeniz Üniversite Hastanesi bünyesinde 12 yıldır faaliyet gösteren Gönüllü Hasta Destek Ekibi- Sarı Melekler;Finike Cumhuriyet Çok Programlı Lisesi’nde gönüllü çalışmalarını anlatacak.

Finike Cumhuriyet Çok Programlı Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Klübü’nün daveti ile 21.12.2010 Salı günü saat 13.15- 14:00 arasında gerçekleştirilecek konferansa; Sarı Melekler Başkanı Önay KÖROĞLU ve ekip üyelerinden 10 kişi katılıyor.

Sosyal yardımlaşma, sosyal sorumluluk projeleri, gönüllü çalışmalar konusunda öğrencileri bilgilendirecek olan Sarı Melekler; Akdeniz Üniversite Hastanesi’nde kesintisiz 12 yıldır hastalara moral destekli ziyaretlerde ve yardımda bulunuyorlar.

Çeşitli meslek gruplarından oluşan ekip üyeleri, görevleri sırasında giydikleri Sarı Önlüklerinden dolayı Sarı Melekler olarak biliniyorlar.

Gönüllü faaliyetlerin giderek toplumda büyük önem kazandığını belirten Başkan Önay Köroğlu; “bu farkındalığı yaratmak için okullarla işbirliği içine girdik. Finike Cumhuriyet Çok Programlı Lisesi’nden gelen talep üzerine bu yönde ilk adımı attık. Bizleri davet eden değerli öğretmenlerimize ve ulaşım sponsorluğumuzu üstlenen Öger Tour yetkililerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: turizmhaberleri.com